Stiri

Contact

Adresa:
Strada Calea Vitan nr. 6 - 6A, Phoenix Tower, etajul 5, sector 3, Bucuresti, Romania
Vezi harta
Telefon:
+40 (0)31 - 710 01 14
+40 (0)72 - 66 ZITEC
Email:
contact@zitec.ro

Solutii software eficiente pentru proiecte complexe

Consultanta software, identitate grafica, implementare si promovare aplicatii online

Studiu de caz

Euro Cloud Award 2015

Aplicatia ZITEC "Zitec Cloud Migration Process" a fost desemnata castigatoare de catre juriul premiilor EuroCloud Romania in cadrul categoriei "Best Cloud Transformation methods".

Proiecte reprezentative

 • Flanco

  Flanco

  Flanco este un important retailer autohton de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Magazinul online, flanco.ro, este dezvoltat pe platforma Magento Enterprise.                         

  Detalii proiect
 • AuditEXP

  AuditEXP

  Construit sub forma unei platforme SaaS si dezvoltat in PHP cu Zend Framework, AuditEXP foloseste PostgreSQL pentru stocarea datelor si este menit sa asiste companiile de contabilitate si sa ajute la realizarea de audituri financiare prin generarea de formulare folosind Orbeon Forms 4.

  Detalii proiect
 • Paravion

  Paravion

  Construit pe platforma Drupal 7, Paravion este unul dintre cele mai utilizate siteuri de rezervari bilete de avion din Romania, integrat cu sistemul de rezervari online Amadeus Booking Engine.

  Detalii proiect

Parteneri

 • Microsoft

  Microsoft

  Zitec este partener Microsoft Gold Independent Software Vendor. Aceasta competenta atesta faptul ca am dezvoltat solutii complexe pe tehnologii Microsoft ce au fost recunoscute si apreciate atat de partenerii nostri cat si de Microsoft.

 • Google

  Incepand din Decembrie 2011 Zitec este Partener Certificat Google AdWords. Toti partenerii certificati Google AdWords au investit timp in studierea si utilizarea serviciului AdWords si au indeplinit criteriile de selectie.

  Vezi pagina oficiala

 • Amazon Web Services

  Zitec face parte din reteaua de parteneri AWS(Amazon Web Services). AWS Partner Network este axata pe sprijinirea partenerilor pentru a construi o afacere de succes, bazata pe serviciile Amazon Web Services.

  Vezi pagina oficiala